We houden onze algemene ledenvergadering

412209_Terborg_600_jaar, regio8De historie van onze 600-jarige stad speelt een hoofdrol tijdens onze algemene ledenvergadering. bron foto: Regio8

TERBORG – Vereniging Terborgs Belang houdt maandag 20 mei om 19.30 uur haar jaarlijkse ledenvergadering in grand café Van der Eem.
Naast verantwoording afleggen over het besteden van geld en de ondernomen acties praat het bestuur van de vereniging ook over actuele ontwikkelingen in de stad. Belangstellenden zijn welkom.

In het kader van het vieren van 600 jaar heeft een aantal Terborgenaren een lesprogramma gemaakt voor de schoolgaande jeugd. Mariet Jansen, Wim Land en Frans Derksen merkten dat er ook bij volwassenen veel vraag is naar deze verhalen. Na afloop van het officiële deel van de vergadering (20.30 uur) delen zij deze verhalen met de aanwezigen.

Ook de gemeente komt aan het woord over de verkeerssituatie op het Jorisplein. Voorafgaand aan de ledenvergadering zal de gemeente uitleggen wat zij gedaan heeft om de veiligheid te verbeteren en is er gelegenheid persoonlijk vragen te stellen over de verkeerssituatie. Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.

bron: Oude IJsselstreekvizier, 8 mei 2019