Over ons

Terborgs Belang is een belangenvereniging voor alle Terborgenaren. Hieronder stellen de bestuursleden zich voor.

Angelique Zweers-Jansen

Hallo, mijn naam is Angelique Zweers-Jansen. Ik woon vanaf 2003 in Terborg en ben sinds 2014 actief lid van het dagelijks bestuur van Terborgs Belang in de functie van secretaris. De reden dat ik vrijwilliger bij Terborgs Belang ben geworden is enerzijds dat het mij de gelegenheid heeft gegeven en geeft om Terborg en haar inwoners beter te leren kennen en anderzijds verrijkt het me door de kennis en kunde die ik opdoe in het werkgebied waarin ik tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden niet mee in aanraking kom. Verder is een prettige bijkomstigheid dat ik dit doe met leuke en gedreven mensen die samen gaan voor een prettige en veilige leefomgeving. 

Stephan Weijkamp

Mijn naam is Stephan Weijkamp, 52 jaar oud en al weer 17 jaar woonachtig in Terborg. In het dagelijks leven ben ik  werkzaam bij de Reclassering als kwaliteitsfunctionaris. Terborg heeft voor mij en mijn gezin veel moois gebracht: leuke en warme sociale contacten en activiteiten. Het wonen en leven in Terborg vinden wij erg plezierig. Dit was voor mij voldoende reden om me aan te melden bij Terborgs Belang als bestuurslid. Vanuit die positie wil ik mijn steentje bijdragen zodat dit in de toekomst voor mij en alle Terborgenaren blijft gelden.

Els Bakker

Els Bakker, geboren en getogen Terborgse, oudste dochter uit een gezin van 7 personen. Actief binnen diverse verenigingen en organisaties. Sinds 2004 als voorzitter van Terborgs Belang. Als Terborgenaar vind ik het belangrijk mijn steentje bij te dragen aan een vitaal en leefbaar Terborg. Binnen Terborgs Belang zijn daar volop mogelijkheden voor!

Sjaak Kortboyer

Ik ben Sjaak Kortboyer, sinds medio 2017 woonachtig in Terborg. In het dagelijks leven werk ik als logistiek medewerker bij een bekende snoepproducent hier in de buurt. Het wonen in Terborg bevalt me prima, zo goed zelfs dat ik meer wilde betekenen voor de gemeenschap in Terborg. Daarom heb ik me aangemeld bij Terborgs Belang als bestuurslid. Ik wil me op deze manier inzetten voor de belangen en het welzijn van de inwoners van Terborg.

Albin Overdiep

Ik ben Albin Overdiep, 51 jaar en woon al weer meer dan 20 jaar in Terborg. Mijn gezin en ik hebben het hier erg naar ons zin. Omdat ik betrokken wil zijn bij de ontwikkelingen van Terborg en omgeving, ben ik bij het bestuur van Terborgs Belang gekomen. Recent heb ik de deeltijdstudie landschapsontwerp afgerond. Hierdoor ligt mijn interesse vooral bij de fysieke omgeving van ons stadje. Vergroening, leefbaarheid en behoud/herstel van de stadse allure van Terborg zijn voor mij belangrijke items.

Remy Epskamp

Mijn naam: Remy Epskamp, getrouwd, 1 kind en van geboorte Terborgenaar. Geworteld in Terborg, liefhebber van de natuur, het landschap, de stad, de bewoners en haar rijke historie. Lid geworden van Terborgs Belang in de overtuiging dat het altijd beter kan. Wil ervaren wat de kracht van social media is bij het realiseren van behoeften en wensen van Terborgenaren. Werk daarom mee aan het op de kaart zetten van een multimediaal Terborgs Belang. Merk dat het je inzetten voor de publieke zaak geen vanzelfsprekendheid is. Hoop op meer betrokkenheid vanuit de Terborgs bevolking.