Over ons

Terborgs Belang is een belangenvereniging voor alle Terborgenaren. Hieronder stellen de bestuursleden zich voor.

Els Bakker

Els Bakker, geboren en getogen Terborgse, oudste dochter uit een gezin van 7 personen. Actief binnen diverse verenigingen en organisaties. Sinds 2004 als voorzitter van Terborgs Belang. Als Terborgenaar vind ik het belangrijk mijn steentje bij te dragen aan een vitaal en leefbaar Terborg. Binnen Terborgs Belang zijn daar volop mogelijkheden voor!

Remy Epskamp

Mijn naam: Remy Epskamp, getrouwd, 1 kind en van geboorte Terborgenaar. Geworteld in Terborg, liefhebber van de natuur, het landschap, de stad, de bewoners en haar rijke historie. Lid geworden van Terborgs Belang in de overtuiging dat het altijd beter kan. Wil ervaren wat de kracht van social media is bij het realiseren van behoeften en wensen van Terborgenaren. Werk daarom mee aan het op de kaart zetten van een multimediaal Terborgs Belang. Merk dat het je inzetten voor de publieke zaak geen vanzelfsprekendheid is. Hoop op meer betrokkenheid vanuit de Terborgs bevolking.

 

Irma Zweers

Ik ben Irma Zweers, 58 jaar, geboren en woonachtig in Terborg. Het wonen, werken en sociale leven hier ervaar ik als zeer prettig. Graag wil ik mij inzetten en meedenken voor een veilige en fijne leefomgeving voor een ieder. Dit samen! en hopelijk met betrokkenheid van velen.

 

 

 

Gerald Beumer

Mijn naam is Gerald Beumer. Ben geboren in Terborg en woon bijna mijn hele leven met veel plezier in Terborg. Ben werkzaam in het onderwijs. Ben bestuurslid van Terborgs Belang geworden omdat ik het van belang vind dat Terborg een fijne stad blijft om in te wonen. Ik wil me vooral inzetten voor woningbouw, het behoud van voorzieningen en verkeersveiligheid.